08 juni 2017

Voorbereidingen voor de tiende editie van het Ijsfestijn zijn in volle gang

Hoewel we ons opmaken voor zomer en de afgelopen periode het zelfs wel zomer leek, wordt er achter de schermen al heel hard gewerkt aan hét winterevenement van Deurne.
De voorgaande was een enorm succes ondanks wat technische tegenslagen.

Desondanks proberen we steeds beter te worden, met de tijd mee te gaan en te vernieuwen.
We leren elke keer weer bij.
Het organiseren van een dergelijk evenement dat drie weken duurt, vergt nogal wat inspanning van de club mensen en de diverse bedrijven en instellingen, die zich iedere twee jaar belangeloos inzet om er een fantastisch feest van te maken voor de hele gemeenschap van Deurne, maar met name voor de kinderen.
Schaatsen is leuk en iedereen de kans geven om dat te leren is geweldig.

De eerste kinderactiviteiten beginnen vorm te krijgen en er is een ruw programma gemaakt met in ieder geval de elementen waar het Ijsfestijn om bekend staat.
Het Ijsstokschuiven, schoolschaatsen, en vrij schaatsen, maar natuurlijk ook een aantal grootse shows en activiteiten, zoals themamiddagen voor de allerkleinsten.
Voor de jeugd hebben we dit jaar een aantal geheel nieuwe activiteiten bedacht  en uiteraard zal ook deze editie weer worden opgeluisterd met diverse artiesten en ander amusement.
De komende paar weken gaan we onze partners weer benaderen.
Zonder onze trouwe sponsoren namelijk géén Ijsfestijn.
Deze sponsoren hebben we ook deze keer, heel hard nodig.

Maar een tiende editie vraagt natuurlijk ook om een extra feestelijk tintje.
Wat we daar mee bedoelen zal in een later stadium duidelijk worden, maar we beloven u een Ijsfestijn dat qua organisatie en opzet weer een stap verder doet.
Zet u het vast in uw agenda?
IJsfestijn, van 15-12-2017 t/m 7-1-2018
 

« Terug naar nieuws overzicht