29 maart 2021

Voorbereiding IJsfestijn 2021 gestart

We bevinden ons met z’n allen in een bijzondere tijd. Winkels, horeca, scholen en verenigingen die beperkt open zijn of zelfs helemaal dicht. Het is een tijd met veel zorgen en beperkingen.

Toch proberen we met z’n allen te genieten van de kleine dingen. De winterse dagen waarop er volop gesleed en geschaatst werd, de eerste lentedagen die daarop volgden en de versoepelingen, hoe beperkt ook, die ons weer een beetje licht aan het einde van de tunnel bieden. 

Hoe mooi zou het zijn dat we in december 2021 weer een IJsfestijn hebben in Deurne. Kinderen weer massaal het ijs op met leuke activiteiten voor iedereen. Met dit vooruitzicht is het bestuur afgelopen maand weer enthousiast gestart met de voorbereiding voor de 12de editie van ‘hét IJsfestijn’ in Deurne.

Het IJsfestijn kan niet bestaan zonder steun van onze trouwe sponsoren. Ondanks de uitdagende tijden, hopen wij van harte dat we voor de editie 2021–2022 (weer) een samenwerking kunnen aangaan.

Wij nemen voor de zomervakantie daarom contact met ondernemers en vrienden van het IJsfestijn om te kijken of zij samen met ons het IJsfestijn 2021-2022 (weer) mogelijk willen maken.
Mocht het door de ontwikkelingen er anders uit komen te zien, dan brengen wij u uiteraard op de hoogte.

 

Met vriendelijke groet,
Stichting IJsfestijn Deurne

« Terug naar nieuws overzicht