16 oktober 2015

IJsfestijn gaat door!

Het 9e IJsfestijn, wat gepland staat van vrijdag 11 december 2015 tot en met zondag 3 januari 2016 gaat definitief door. Ook dit jaar ligt de nadruk weer op zo veel mogelijk vrij schaatsen. Maar daarnaast wordt een aantal leuke evenementen op en om het ijs georganiseerd.

Voorzitter IJsfestijn Hans Martens: “Ook dit jaar hebben we weer kunnen rekenen op een geweldig enthousiasme van onze sponsoren, die samen zorg dragen voor de haalbaarheid van dit unieke evenement. Gezamenlijk kunnen we onze ambitieuze plannen waarmaken. Het programma wordt momenteel afgestemd op de huidige begroting. Als de laatste sponsoren waarmee we in gesprek zijn, ook toezeggen kunnen we het kinderschaatsbaantje en de upgrade van het horecapaviljoen ook uitvoeren zoals we willen. Het extra schaatsbaantje voor de allerkleinsten komt verlaagd te liggen op de hoek bij Plein 5 en De Brouwer. Kinderen die nog niet, of nog niet zo goed kunnen schaatsen, kunnen daar naar hartenlust oefenen samen met hun ouders. We vinden het namelijk erg belangrijk dat er 'ruim baan' komt voor alle jeugd. Daarnaast plaatsen we dit jaar een volledig nieuw horecapaviljoen met een volledige doorzichtige voorwand. Dit maakt deze locatie een echte trekpleister voor jong en oud om in winterse sferen te genieten van de schaatsende jeugd en alle activiteiten in en rond de baan.

evenementen

Een aantal evenementen wat in ieder geval dit jaar wordt georganiseerd zijn: schoolschaatsen, schaatsclinic met Annemarie Thomas, Schaatsen voor het goede doel, schaatslessen door Piet Verhees, Dancing on Ice kids met Jeanne Melief, Dancing on Ice voor volwassenen en Shorttrack voor kids,

Social media

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom het IJsfestijn 2015/2016 kijk dan op www.ijsfestijn.nl of volg het IJsfestijn via Twitter (@ijsfestijn), Facebook of sinds kort ook op Instagram (ijsfestijn_deurne).

« Terug naar nieuws overzicht