29 november 2017

Drie weken ijspret in aantocht

DEURNE - Over een maand is het weer zover, dan start weer het tweejaarlijkse IJsfestijn met drie weken ijspret in het centrum van Deurne. De tiende editie gaat 15 december van start en duurt tot 7 januari 2018.

Dit keer is er voor gekozen om de kinderbaan flink te vergroten, zodat de allerkleinsten dit jaar alle ruimte hebben om zich het schaatsen eigen te maken. Qua programmering is er weer voor alle leeftijden iets leuks gepland. Het schoolschaatsen, ijsstokschuiven en uiteraard; Dancing on ice. Verder is er een ondernemerscafé, een kienavond, maar ook een dj op het ijs en een biercantus.
De competitie ijsstokschuiven voor sponsoren is uitgebreid met twee avonden zodat meer teams zich kunnen inschrijven. Deze wedstrijden zullen 's avonds plaatsvinden op de kinderbaan, zodat het vrije schaatsen op de grote baan gewoon doorgang heeft.
Voor de sfeervolle voorstelling van de Winterkind’ren zoekt de organisatie nog een aantal deelnemertjes tussen de zeven en dertien jaar, mailen kan naar info@ijsfestijn.nl onder vermelding van Winterkind’ren.

« Terug naar nieuws overzicht