Bestuur IJsfestijn Deurne
10 januari 2018

Bedankt!

Het zit er helaas weer op :-(

Drie weken lang stond het centrum van Deurne in het teken van het IJsfestijn.
Het was de tiende editie, een bijzondere en tevens de drukste die we tot nu toe hebben georganiseerd.
We mochten bijna dertienduizend bezoekers verwelkomen en dat is een record.

tweejaarlijks evenement

We proberen met het IJsfestijn tweejaarlijks een laagdrempelig en sfeervol evenement neer te zetten en dat is ook dit jaar weer gelukt

De organisatie heeft haar best gedaan om een programma te presenteren dat voor eenieder wat wils bood. De klassiekers; Dancing on Ice met de Winterkind’ren in het voorprogramma, de bruidsmodeshow, IJsstokschuiven, Shorttrack, Kindermiddagen met alles erop en eraan, de Schaatslessen van Piet.Ook het Schoolschaatsen was deze editie weer bijzonder goed verzorgd. We hebben middagen gehad voor doelgroepen die normaal wat minder vanzelfsprekend kunnen komen schaatsen. De kinderbaan die dit jaar anders was van opzet, een schot in de roos. We konden daardoor een aantal activiteiten laten plaatsvinden, zonder dat het vrije schaatsen daar last van had.

Maar ook de horeca zorgde voor sfeer in het Paviljoen met veel livemuziek en een potje toepen of grienkienen. Nieuw dit daar; de Silent Disco en een aantal DJ’s die de voetjes van de ijsvloer kregen. Ook nieuw waren de filmmiddagen, die werden mogelijk gemaakt door stichting de Nacht van het witte doek.

De bijdragen van onze trouwe sponsoren, daar begon het mee. En die lieten ons ook deze keer niet in de steek, daar zijn we wederom heel dankbaar voor. We zijn ook heel tevreden met medewerking van de gemeente Deurne
Niet geheel onbelangrijk wanneer je een IJsbaan voor de ingang van het gemeentehuis neerlegt. Ook bedanken we de gezamenlijke horeca, waardoor het paviljoen ook dit jaar weer aanvoelde als een warme deken.

En dan alle vrijwilligers, en dat zijn er echt te veel om op te noemen! 

Maar een extra bedankje is gepast aan het adres van zangvereniging Animato, aan de aan de vrijwilligers van KDO Deurne, Scouting St. Jozef, de EHBO-vereniging en alle lieve mensen van SJVV. Wat een toewijding en wat een enthousiasme.

Tot slot een woord van dank aan de club ijsmeesters die de baan onderhielden. Vincent, Patrick en Richard, we vermoeden dat Robin en Simone er zelfs geslapen hebben, die waren er gewoon altijd. Wat een betrokkenheid.

Wij kijken dankzij heel veel mensen en hun inzet, terug op een fantastische editie. 
Dankjewel voor het vertouwen!

Bestuur IJsfestijn Deurne

« Terug naar nieuws overzicht