top of page
Foto-home-onder-constructie.jpg
Grid-laag-blauw_edited.png
Pinguin-3.png

Noteer alvast in je agenda IJsfestijn
13 december 2024 t/m 5 januari 2025

FACTS
Facts

Ontdek de leuke feiten over ons IJsfestijn in Deurne:

Meer dan 15.000 enthousiaste schaatsliefhebbers komen om het jaar naar ons IJsfestijn Deurne om te genieten van de winterpret.

Dit evenement beslaat een periode van drie weken en is speciaal opgezet voor alle leeftijden, waardoor het een onmisbare ervaring is voor gezinnen, vriendengroepen en individuen.

We zijn trots op de steun van meer dan 150 lokale sponsors die ons IJsfestijn van harte ondersteunen, waardoor we elk jaar weer een fantastisch evenement kunnen organiseren.

IJSFESTIJN_KINDERMIDDAG_20230108-057797.jpg

Maar liefst 1.600 enthousiaste basisschoolkinderen komen tijdens het IJsfestijn Deurne genieten van een dagdeel schaatsen, wat zorgt voor een bruisende sfeer op de ijsbaan.

Lokale verenigingen zijn actief betrokken bij ons evenement door de inzet van vrijwilligers, wat bijdraagt aan de warme en gastvrije atmosfeer van het IJsfestijn.

We dragen een maatschappelijke verantwoordelijkheid door middel van speciale troubadourmiddagen die worden georganiseerd voor ouderen, waarbij gezelligheid en samenzijn centraal staan.

 

Onze niet-overdekte schaatsbaan zorgt voor een gezamenlijke sfeer waarbij je de warmte en levendigheid van alle omliggende horecagelegenheden kunt ervaren. Geniet van heerlijke warme drankjes en lekkernijen terwijl je de gezelligheid van het plein hebt door de sfeervolle verlichting. Een magische winterwereld terwijl je over het ijs glijdt.

We streven naar inclusiviteit door het mogelijk te maken voor mensen met een beperking om te genieten van schaatsen tijdens ons evenement, zodat iedereen kan deelnemen aan de winterpret.

Al 28 jaar lang is ons IJsfestijn een fenomeen in Deurne, een traditie die geliefd is bij de lokale inwoners en bezoekers van de IJsbaan die elk jaar weer nieuwe hoogtepunten biedt.

Mis dit geweldige evenement niet en sluit je aan bij ons voor drie weken vol plezier en gezelligheid op het ijs!

Grid-laag.png
bottom of page